Merhaba Değerli Okur,Ziyaretçi;

Bu yazımızda sizlere tam olarak YouTube'da yüksek izlenme almayı,etiketleri nasıl doğru kullanabileceğimizden bahsedeceğim.
Öncelikle,

Etiket Nedir?

İlk başlığımız bu,etiket sizlerin YouTube'da arama kutucuğuna yazdığınız kelimeler,cümlelerdir.Mesela oraya "Enes Batur" yazarsam bana kutucuğun altında seçenekler sunuyor.Bunlar Enes Batur ile başlayıp en çok aratılan cümleler,kelimelerdir.



Bu kelimelerin her biri etiketdir.Enes Batur ile ilgili bir video yaptığınızda burada yazanları yazarsanız bunlardan her hangi bir tanesi aratılınca sizin videonuzun çıkma olasılığı %10 Artar.

Etiket Nasıl Bulunur?,Nasıl Oluşturulur?

Etiket bulma işi bizim işimiz değildir.Bunlara ait özel scripti olan siteler var.YouTube'da araştırmalar yaparak sonucunda sizlere sizin videonuzla alakalı en yüksek görüntülenen etiketleri sunar.Bu Sitelerden bir kaç örnek.

En Güzel Etiket Sitesi : https://bit.ly/1LkODJe

2. Site : https://bit.ly/2BfMrY1

İşte bu iki site sizlere bahsettiğim özel scriptli siteler.Bu sitelerdeki arama kısımlarına konunuzu kısa ve öz bir şekilde yazarak kendinize en güzel etiketleri bulabilirsiniz.

Peki ya Neden Kısa ve Öz?

Kısa ve öz yazmanız gerekir çünkü bildiğiniz üzere sizlerde bunu yapıyorsunuz.YouTube'da ki arama kısmına hep kısa cümlelerle,kelimelerle arama yaparsınız.Bundan dolayı sitede bizlere kısa ve öz(Anlatıcı) etiketler bulur.

Etiket Nasıl Kullanılır?

Etikerleri video yüklediğimizde,video düzenleme sayfasında altta bulunan etiket boşluğuna yapıştırmanız veya yazmanız gerekir.Daha sonra Değişiklikleri kaydederek beklemeniz yeterlidir.Tabiiki Etiket olayında büyük rol oynayan "İÇERİK";

İçerik Nedir?,Nasıl Bulunur?

İçerik sizlerin ürettiği veya başka videolardan gördüğü fikirdir.Mesela sizler Gülmeme Challenge çekiyorsunuz ve bu Challenge bir içeriktir.İçerik izlenmede büyük bir rol oynadığı için düzgün ilginç,ilgi çekici,enteresan,insanın tıklaması gelecek bir içerik bulmak önemlidir.Peki ya bu içerikleri nasıl buluruz?,Sorusuna geldiğimizde bizi şöyle bir cevap bekliyor."HAYAL GÜCÜ".
Bu içerik olayında hayal gücü önemlidir çünkü hayal ederek bir içerik bulursunuz öyle boş boş oturarak değil.Aklınıza saçma da olsa fikirler getirerek Nasıl Olur?,Ben Olsam İzlermiydim?,İlginç mi? Sorularını sorarsanız emin olun en güzel içerikler sizden çıkar.

En Çok İzlenen İçerikler;

2018'de En Çok İzlenen 2 İçerik:

1. Oyun,Örnekler : Zula,Fortnite,CS:GO,GTA 5(V)

2. Diziler : Dizilerin Fragmanları,Kamera Arkaları